Beveiliging van evenementen

Evenement organiseren binnenkort? Zorg voor beveiliging van evenement.

Bij het organiseren van een evenement komt veel kijken. Beveiliging en bewaking van uw evenement is daarom onmisbaar. Beveiliging van evenementen is niet meer weg te denken in deze tijden. Om veiligheid van de bezoekers, acts en personeel te kunnen waarborgen en spullen op en om het terrein heel te houden. Alles wordt in het werk gesteld om de dag(en) zonder ongeregeldheden te laten verlopen en bovenal iedereen een leuke tijd te bezorgen.

Daarom vereist beveiliging van evenementen voor uw event professionele aandacht. Royaal Event Security heeft ervaring met het beveiligen van landelijke- en regionale evenementen.

Event beveiliging voor een veilig event

De beveiligers van Royaal Event Security worden per opdracht geselecteerd op grond van de aard van de
opdracht, persoonlijke eigenschappen en kwalificaties voor event security. Zij beschikken allen over erkende diplomering en
certificering en zijn extra getraind op belangrijke aandachtspunten zoals: preventief toezicht, observatie, repressief optreden en servicegerichtheid. Wij stellen alles in het werk om uw evenement ordelijk en veilig te laten verlopen.

Maar dat is natuurlijk niet alles. Als opdrachtgever krijgt u bij beveiliging van evenementen ook te maken met eisen van de overheid zoals
opstellen van een beveiligingsplan, vergunningsaanvraag, brandpreventie, etc.. Een belangrijke, maar ook
tijdrovende klus. Door onze geruime ervaring kunnen wij u ook helpen en adviseren bij alle zaken die voor het
organiseren van een evenement noodzakelijk zijn.

Kies voor beveiliging van evenementen

Dus complete dienstverlening voor uw evenement, van de voorbereiding, de uitvoering tot en met de nazorg.
Interesse in beveiliging van evenementen in de regio’s Rotterdam, Amsterdam, Zeeland of elders in Nederland? Vraag naar de mogelijkheden.

Informatie aanvragen

Voor onze overige diensten, zoals objectbeveiliging, havenbeveiliging, terminalbeveiliging en brandwachten, kunt u terecht op de website van Royaal Security Services.

Specialismes beveiliging van evenementen:


eventbeveiliging