Evenementenbeveiliging

Op uw evenement wilt u verzekerd zijn van professionele beveiliging. Wij beschikken over ervaren en goed getrainde beveiligers die flexibel inzetbaar zijn om de veiligheid op uw evenement te waarborgen. Zij weten wat er moet gebeuren als er zich onveilige situaties voordoen en zijn gewend om snel te schakelen tussen diverse taken.

Onze beveiligers dragen jaarlijks bij aan de feestvreugde van duizenden mensen. Wij verzorgen door heel Nederland de beveiliging op diverse evenementen als Mosseldagen Yerseke, Rotterdamse Eurekaweek, Netwerkbijeenkomsten, Festivals, Open dagen en Sport gerelateerde evenementen. Maar wij zijn ook op kleinschaligere evenementen en bij Koninklijk Bezoek te vinden.

Onze ervaren en goed getrainde evenementenbeveiligers worden specifiek per opdracht geselecteerd. Daarbij bieden wij u een compleet dienstenpakket: gastvrouwen / gastheren voor hospitality met een gastvrije en zorgvuldige toegangscontrole, beveiligers voor het houden van security checks, toezicht en (orde) handhaving op het evenement zelf, persoonsbeveiligers (voor begeleiding van artiesten en VIPS), beveiligers voor VIP transport en zelfs camerasystemen of een combinatie daarvan.

Communicatief zijn onze medewerkers zeer vaardig zodat eventuele problemen verbaal in de kiem gesmoord kunnen worden en treden ze pas op als beveiliger wanneer dat nodig is. Eventueel kunnen wij ook onze hondengeleiders inschakelen.

Omdat evenementenbeveiliging ons dagelijks werk is, en iedere organisatie en situatie uniek is, adviseren wij u graag bij het opstellen van een beveiligingsplan. Om de veiligheid en het veiligheidsgevoel op uw evenement verder te versterken kunnen wij onze overige diensten, bijvoorbeeld inzet van brandwachten en of hondengeleiders, goed met elkaar te combineren.

Klantvriendelijkheid, servicegerichtheid, preventief toezicht en observatie, maar ook een goede samenwerking met uw organisatie en hulpdiensten, zijn hierbij van groot belang: zodat uw evenement veilig en ordentelijk kan verlopen en calamiteiten worden voorkomen.

Evenementenbeveiliging in Nederland en:

Evenementenbeveiliging en event security diensten

Interesse in meer beveiligingsdiensten van Royaal Event Security?