Event security

Event security onmisbaar tijdens uw event

Op uw evenement wilt u verzekerd zijn van professionele beveiliging. Event Security is een niet te onderschatten facet bij het organiseren van een event. Security First. Daarom beschikken we over ervaren en goed getrainde beveiligers die flexibel inzetbaar zijn om de veiligheid op uw evenement te waarborgen. Zij weten wat er moet gebeuren als er zich onveilige situaties voordoen en zijn gewend om snel te schakelen tussen diverse taken en situaties.

Event security voor grote- en kleinschalige evenementen

Onze beveiligers dragen jaarlijks bij aan de feestvreugde van duizenden mensen. Wij verzorgen door heel Nederland de security op diverse evenementen als Mosseldagen Yerseke, Rotterdamse Eurekaweek, Netwerkbijeenkomsten, Festivals, Open dagen en Sport gerelateerde events. Maar wij zijn ook op kleinschaligere events en bij Koninklijk Bezoek te vinden.

Onze ervaren en goed getrainde evenementenbeveiligers worden specifiek per opdracht geselecteerd. Daarbij bieden wij u een compleet dienstenpakket: gastvrouwen / gastheren voor hospitality met een gastvrije en zorgvuldige toegangscontrole, beveiligers voor het houden van security checks, toezicht en (orde) handhaving op het evenement zelf, persoonsbeveiligers (voor begeleiding van artiesten en VIPS), beveiligers voor VIP transport en zelfs camerasystemen of een combinatie daarvan.

Aanspreekpunten op uw event

Communicatief zijn onze medewerkers zeer vaardig zodat eventuele problemen verbaal in de kiem gesmoord kunnen worden en treden ze pas op als beveiliger wanneer dat nodig is. Eventueel kunnen wij ook onze hondengeleiders inschakelen.

Omdat security voor evenementen ons dagelijks werk is, en iedere organisatie en situatie uniek is, adviseren wij u graag bij het opstellen van een beveiligingsplan. Om de veiligheid en het veiligheidsgevoel op uw evenement verder te versterken kunnen wij onze overige diensten, bijvoorbeeld inzet van brandwachten en of hondengeleiders, goed met elkaar te combineren.

Ga voor safe en kies voor Royaal Event Security

Klantvriendelijkheid, servicegerichtheid, preventief toezicht en observatie, maar ook een goede samenwerking met uw organisatie en hulpdiensten, zijn hierbij van groot belang: zodat uw event veilig en ordentelijk kan verlopen en calamiteiten worden voorkomen.

Binnenkort een event? Vraag naar onze event security mogelijkheden. Neem het zekere voor het onzekere met security voor evenementen.

Informatie aanvragen

Event Security door heel Nederland in:

Security voor Evenementen:

Interesse in meer beveiligingsdiensten van Royaal Event Security?