Hondenbeveiliging voor een optimale bedrijfsveiligheid

Beveiligingswerkzaamheden met hondenbeveiliging voor uw bedrijventerrein

Veiligheid gaat boven alles. Zeker als het om uw bedrijventerrein gaat. Criminelen hebben steeds meer aandacht voor bedrijventerreinen en hebben het dus ook gemunt op uw bedrijf. Een situatie die realiteit kan worden. Laat u dit gebeuren? Of voorkomt u dit met hondenbeveiliging van Royaal Security?

U laat uw bedrijventerrein of bouwterrein al bewaken en controleren door mobiele surveillance. Maar die beveiligers durven geen polshoogte te nemen zodra er echt ongewenste activiteiten plaatsvinden bij uw terrein. Allemaal vanwege hun eigen veiligheid. Om actie te kunnen ondernemen moet eerst de politie ingeschakeld worden. Uw huidige mobiele surveillance controleert alleen maar. Hij onderneemt geen actie.

Maar volgens ons is het tijd voor actie. Hondenactie.

Onze bijzonder veilige honden

Onze beveiligers met onze getrainde beveiligingshonden schrikken criminelen zeker af. Hondenbeveiliging houdt exact in dat onze beveiliger een proactieve beveiliger is. Hij gaat af op criminelen en andere ongewenste personen op uw bedrijfsterrein of bouwterrein. Die bijzondere hondenbewaker is ook heel geschikt om uw evenement of festival te bewaken. Dat vindt hij alleen maar gezellig en leuk.

Want wat zou u doen als er een waakhond op u afkomt?

Het aanhouden van deze ongevraagde personen is vanaf vandaag een stap dichterbij met een beveiligingshond. De kans is veel groter dat verdachten niet op de vlucht staan. Want de angst is groot om gebeten of achteraangezeten te worden door onze stoere waakhonden.

Op basis van een goed gevoel en de beste zintuigen bewaakt onze surveillancehond de ongewenste bezoekers en de verdachte situatie. Hij wacht geduldig en netjes op assistentie van de politie.

Bespaar op veiligheid tijdens uw evenement of voor uw bedrijventerrein. Ontdek hoe goed onze beveiligingshonden echt zijn. Zo goed getraind vindt u ze bijna nergens.

Help uw beveiligers met een van onze waakhonden. Schrik iedereen die u niet wenst af. En wees niet bang: u bijt hij niet.

KNPV-gecertificeerd en NBD-gekeurd kunt u rustiger gaan slapen. Want veiligheid? Daar maakt u zich niet meer druk om.

Kennismaken met onze honden

 

Waarom zou u uw evenement of festival door onze honden bewaken?

Omdat die hond in heel wat situaties verrassend en voordelig is. Onze bewakingshonden heten iedereen welkom. Maar ze beschikken wel over scherpe en gevoelige zintuigen die onze beveiligingsmensen missen. Onze gewapende mannen hebben niet het reukvermogen van onze surveillancehonden. En daardoor wordt een misdrager of stiekeme insluiper snel opgespeurd. Verstoppen heeft voor hem of haar geen zin meer.

En onze beveiligingshonden laten uw festivalgangers, evenementbezoekers of juist onwelkome gasten wel twee keer nadenken voordat ze uw evenemententerrein betreden…

Vraag hier uw veilige hulphond aan. Vul onderstaand formulier in om onze honden om veiligheid te vragen. Dan nemen wij contact met u op. Dan starten we samen met een veilige hondenprocedure voor uw evenement of festival. Schrik ongewenst bezoek af met onze speurhonden en waakhonden. Geef uw bedrijfsveiligheid letterlijk hondenkracht. Laat uw beveiliger met meer vertrouwen en houvast op uw evenement of festival rondlopen.

Maak kennis met onze leergierige en snelle honden. Ze luisteren ontzettend goed naar onze hondenbegeleiders. En als ze u thuis ontmoeten zijn het heel lieve honden waar u zelfs uw kinderen bij alleen zou laten. Maar niet op uw evenemententerrein voor vreemde bezoekers…

Kies daarom voor hondenbewaking van Royaal. Geef uw beveiligingsbeambten een veilige hond. Vraag snel en wendbaar hondenbeveiligers aan!

Hondenbeveiliging aanvragen

 

Laat onze surveillancehonden uw objecten bewaken en beveiligen

Onze objectbewakingshonden zijn niet zomaar honden met een begeleider. Het zijn diensthonden met een bijzondere impact op criminelen. Die heb je namelijk liever niet als bedrijfsbezoeker of terreinbezoeker.

Die honden schrikken af als ze samen met hun beveiliger een controlerondje uitvoeren. Daarom is hondenbewaking voor objecten een effectief middel om bijzonderheden en onregelmatigheden te zien en te horen.

Zet een hond met begeleider neer bij uw bedrijf. Maar onze hondenexperts staan ook regelmatig bij havens, terminals, bouwplaatsen en lege panden.

Wanneer mogen onze honden uw bedrijfsbeveiliging overnemen of uw beveiligers een tandje helpen? Welke veiligheidseisen en veiligheidswensen u ook heeft: onze veiligheidshonden helpen!

Hondenbewaking en hondengeleiders Royaal Security Services

Onze honden bewaken uw bedrijf tegen criminelen als een schaapskudde tegen rovers. De waakhonden van Royaal zijn maatwerkhonden.

Maar waarom zou u dan kiezen voor de waakhonden en hondenbeveiligers van Royaal Security Services?

Wij zijn meer dan hondenbeveiligers. We beveiligen alles dat professionele beveiliging nodig heeft. Dat doen we 365 dagen per jaar en 24 uur per dag. Zoals u wilt. Voor een goede prijs. Omdat onze honden bijna gelijk zijn aan drie beveiligers. Veiligheid voor een veilige prijs. Daar gaan we voor.

Mist u al een beveiligingshond van Royaal? Vraag dan gratis een hondenofferte aan. We beloven u dat we uw offerteaanvraag niet honds behandelen.

Gratis offerte hondenbeveiliging