Certificeringen en Keurmerken

ministerie-van-veiligheid-en-justitie

Ministerie van Veiligheid en Justitie

Onze organisatie  heeft een vergunning van het Ministerie van Veiligheid en Justitie voor het in stand houden van een particulier beveiligingsbedrijf.

nederlandse-veiligheidsbranche

Nederlandse Veiligheidsbranche

Lid van de Nederlandse Veiligheidsbranche
De Nederlandse Veiligheidsbranche staat voorop om de kwaliteit en professionaliteit van de veiligheidsbranche en particulier onderzoek verder te verhogen. Met ons lidmaatschap dragen wij actief bij aan deze doelstelling.

Keurmerk Evenementen Beveiliging

Onze organisatie is in het bezit van het Keurmerk Evenementen Beveiliging van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Het Keurmerk Evenementen Beveiliging biedt opdrachtgevers zekerheid met betrekking tot de kwaliteit, de professionaliteit en de integriteit van ons bedrijf.

vca

VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Als VCA gecertificeerd bedrijf werken wij met een VGM beheersysteem dat voldoet aan de ARBO-regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

sbb-logo

Erkend leerbedrijf Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven SBB

Dit heeft als doel beroepsonderwijs optimaal te laten aansluiten op de behoeften van de arbeidsmarkt. Levensechte werksituaties zijn de beste leerschool voor de arbeidsmarkt.